Előfizetői tartalom

Hiába hajrázott Amerika - Nagy esés lett így is a vége

Portfolio
Jelentős eséseket láthattunk a pénteki kereskedés első felében az amerikai tőzsdéken, amelyeket csak részben sikerült  ledolgozniuk a vezető tengerentúli részvényindexeknek a zársára. Az esés hátterében döntően az állt, hogy a vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adatok sem tudták enyhíteni a koronavírus globális terjedésével együtt kialakult részvénypiaci eladói nyomást. Az olaj világpiaci ára is hatalmasat zuhant annak hatására, hogy nem tudott megállapodni az OPEC+, az arany viszont nagyot ralizott a héten.

2020. március 06. 22:00 Megosztás Későn jött a felpattanás Amerikában Az amerikai tőzsdéken nagy hajrát láthattunk a pénteki kereskedés utolsó szakaszában, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy emelkedéssel zárják a napot a vezető részvényindexek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés