FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Ezeket az országokat vágná földhöz elsőként a koronavírus: egyikük még idén becsődölhet

Egyre többen kongatják a vészharangot: a koronavírus már betört Európába, és nem látszik, hogy hol van a vége. A járvány elleni védekezés súlyos gazdasági következményekkel járhat, a mélyen integrált Európában egymás után dőlhetnének be a gazdaságok. De ki jelentene először recessziót, és mely országokban okozhatna tartósan kárt egy kiterjedt járvány? Ezt mutatjuk meg a legfőbb gazdasági mutatók, az érintett ágazatok és a gazdasági kapcsolatok figyelembevételével.

Ázsia után immár Európa a koronavírussal legfertőzöttebb kontinens. A vírus epicentruma a földrészen Olaszország, de egyre nőnek az esetszámok Franciaországban, Németországban és Spanyolországban is. A járvány a lakosság körében ugyan nem végez nagy pusztítást, az azzal szembeni védekezésnek viszont jelentős gazdasági hatásai lehetnek. A kontinens legnagyobb gazdaságai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés