Előfizetői tartalom

Több mint 8 milliárdot biztosít az Orbán-kormány a koronavírus elleni védekezéshez

Portfolio
Külön forrást biztosít a kormány a koronavírus elleni védekezéshez – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK). A Magyar Közlönyben megjelentek szerint 8,763 milliárd forintról van szó, ebből 2,000 milliárd átcsoportosítást, 6,763 milliárd forint pedig a szabad előirányzatot meghaladó mértékű tárgyévi kötelezettségvállalást jelent.

A koronavírus-elleni védekezéshez szükséges intézkedések biztosítására a kormány kész minden támogatást megadni – olvasható a központ közleményében. A Magyar Közlönyben hamarosan megjelenő kormányhatározat több mint 8 milliárd forint külön forrást rendel a koronavírus-elleni védekezéshez. A pénz felhasználása az Operatív Törzs utasítása alapján történik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés