Előfizetői tartalom

Koronavírus: példátlan döntéseket hozott meg ma a magyar kormány

Portfolio
A rendszerváltozás óta példátlan módon ma kihirdette a veszélyhelyzetet a kormány, amely határozatlan ideig tart és amelynek keretében - visszatér a határellenőrzés a schengeni határokon is Ausztria és Szlovénia felé is, - csak a magyar állampolgárok léphetnek be hazánkba a leginkább fertőzött országokból (Dél-Korea, Kína, Irán és Olaszország), de ők is rögtön kéthetes hatósági karanténba kerülnek, és - bezárnak az egyetemek, színházak, mozik, jelentette be a mai kormányülés szünetében Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője. Az intézkedések "inkább hónapokig, mint hetekig" tarthatnak. Később a Magyar Közlöny pontosította, hogy a veszélyhelyzet ma délután 3 órától lépett hatályba. Az alábbi hírfolyamunkban az összes fontos bejelentésről beszámolunk.

2020. március 11. 15:41 Megosztás Hivatalos: azonnal kihirdették a veszélyhelyzetet Magyarországon Röviddel Gyulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatója után megjelent a Magyar Közlöny, amelyben kihirdették: veszélyhelyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés