Előfizetői tartalom

Átlépte az 1000-et az olaszoknál a koronavírusban elhunytak száma - Íme a legfrissebb európai helyzet

MTI
|
Portfolio
Olaszországban egyetlen nap alatt 189-cel 1016-ra nőtt a halálos áldozatok száma, miközben a diagnosztizált fertőzöttek száma több mint kétezerrel 15 113-ra nőtt - közölte csütörtökön este a polgári védelem. Több más európai országban is meredeken romlott a helyzet, jelentősen emelkedett a fertőzöttek száma. Napi hírösszefoglalónk.

Olaszországban tehát a ma esti bejelentés szerint az előző napi adatokhoz képest a halottak száma 189-cel emelkedett, a diagnosztizált fertőzötteké pedig 2651-el. Péntek óta a napi emelkedés az akkori valamivel több mint ezerről már kétszeresére ugrott. Több mint hatezer beteget kórházban kezelnek, tíz százalékukat intenzív osztályon. Az elhunytak 98 százaléka 68 év feletti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés