Előfizetői tartalom

Tállai: már készülnek a gazdaságvédelmi intézkedések

MTI
Komoly hatást gyakorolhat a koronavírus miatt kialakuló világválság a magyar gazdaságra. Ha a kór hosszú ideig blokkolja a nemzetközi ipari, kereskedelmi folyamatokat, akár gazdasági visszaesés is bekövetkezhet idehaza - mondta a Magyar Nemzetnek a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, elismételve azt, amit Varga Mihály a héten nyilatkozott, vagyis hogy nem zárható ki egy kismértékű gazdasági visszaesés sem idén a koronavírus miatt. Hozzátette, hogy már készülnek a gazdaságvédelmi intézkedések.

A nemzetközi szervezetek előrejelzései alapján a szaktárca számításokat végzett arról, miképpen érinthetik Magyarországot a globális koronavírus-járvány hatásai - idézi a lap szombati száma Tállai Andrást, aki hozzátette: a számok jelenleg azt mutatják, hogy a legkedvezőbb feltételeknél a magyar gazdaság 3,7 százalékkal növekedhet 2020-ban, a legrosszabb helyzetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés