FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Meghalt az első magyar koronavírus-fertőzött

Portfolio
A 18. kerületi polgármester vasárnap délben jelentette be, hogy elhunyt a Szent László kórházban egy olyan 75 éves ember, aki bár tüdőgyulladásban halt meg, de koronavírust is megállapítottak nála, és nem szerepelt eddig a hírekben. Az első magyar koronavírusos beteg halálát délután fél 3-kor erősítette meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ hivatalosan is.

Szaniszló Sándor, Pestszentlőrinc (18. kerület) polgármestere vasárnap 13 óra környékén jelezte Facebook-posztjában, hogy meghalt egy koronavírusos beteg a Szent László kórházban, az elhunyt XVIII. kerületi lakos volt.  A kormány járványügyi tájékoztató honlapján ekkor még az szerepelt, hogy nincs halottja Magyarországon a járványnak. Fél 3-kor a koronavirus.gov.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés