Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely a nem létfontosságú boltok bezárásának lehetőségét kéri a kormánytól

Portfolio
"Kezdeményezem, hogy a kormány tegye lehetővé a települési polgármestereknek, Budapesten pedig a főpolgármesternek a nem létfontosságú boltok, üzletek nyitvatartásának korlátozását, szükség esetén a bezárás elrendelését" - írja Facebook üzenetében Karácsony Gergely főpolgármester, amelyben az Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett levelét ismerteti.

Karácsony Gergely az alábbi levelet küldte Orbán Viktornak (a kiemelések tőlünk származnak - a szerk.): "Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés j) pontja alapján kezdeményezem, hogy a Kormány a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény (a továbbiakban: Kat.) 47. § (2) bekezdése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés