Előfizetői tartalom

A foglalkoztatási szabályok megváltoztatását kérik a szakszervezetek

MTI
Olyan európai és kormányzati lépéseket sürget a koronavírus következményeinek kezelésében a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF), az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) tagszervezete, amely biztosítja, hogy azok az emberek, akik betegek, a családjukról gondoskodnak, vagy a járvány miatt nem tudnak dolgozni, ne szenvedjenek pénzügyi károkat - közölte a szakszervezeti szövetség hétfőn az MTI-vel.

Ezért egyebek mellett arra kérik a magyar kormányt, hogy a Gazdasági és Pénzügyminiszterek Tanácsa (ECOFIN) ülésén támogassa az Európai Bizottság kezdeményezését a koronavírus gazdasági hatásainak ellensúlyozására irányuló összehangolt európai válaszlépésekre. Szerintük a bizottság elkötelezett a munkavállalók megvédésére a munkanélküliségtől és a bevételeik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés