Előfizetői tartalom

A koronavírus miatt szünetelnek a kéményellenőrzések a fővárosban

MTI
Átmenetileg szünetelteti az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzéseket március 17-től Budapesten a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. a koronavírus fertőzések miatt, az állampolgárok védelme érdekében; a fővárosi kéményseprők a járvány ideje alatt a szociális ellátásba segítenek be - közölte a FŐKÉTÜSZ hétfőn.

Mivel az elmúlt napokban jelentősen megnőtt azon ingatlantulajdonosok aránya, akik nem kívánják az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzést igénybe venni, a FŐKÉTÜSZ Kft. átütemezi a március 16. utánra meghirdetett kéményellenőrzéseket, ezeket későbbi időpontban végzi majd el - írta közleményében a cég. A társaság erről értesíti az ingatlantulajdonosokat. A vírusveszély...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés