Előfizetői tartalom

Ez háború egy láthatatlan ellenség ellen - Egymás után döntenek drámai lépésekről Magyarország szomszédai

MTI
|
Portfolio
Súlyos intézkedésekről döntöttek a hétvége folyamán is az európai országok a koronavírus megfékezése érdekében. Spanyolországban már korlátozzák a lakosság szabad mozgását, több ország lezárja a határait a külföldiek előtt, van, ahol a tömegközlekedés is leáll. Itthon pedig megtörtént az első haláleset a koronavírus miatt. Vasárnap estére derült ki, hogy több régiós ország is a legkeményebb szigorító intézkedéseket hozza meg. A szerb államfő úgy vélekedett: ez egy háború egy láthatatlan ellenséggel.

2020. március 16. 01:01 Megosztás Védi az EMMI az idős egészségügyi dolgozókat Az új típusú koronavírus az idősekre, a legyengült immunrendszerűekre és a krónikus betegségben szenvedőkre a legveszélyesebb. Emellett kiemelt figyelmet kell fordítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés