Előfizetői tartalom

Koronavírus: többet tudunk Románia és Lengyelország betegeiről, mint a magyarokról

Portfolio
Magyarországon is napról-napra emelkedik a koronavírusos esetek száma, azonban meglepően keveset tudunk róluk. Románia, Lengyelország, vagy például Szlovákia részletes adatokat közöl minden új koronavírusos esetről, ahogy számos uniós és fejlett ország, Magyarország kormánya azonban kifejezetten kevés részletet tudat az új esetekről. Most már azt sem tudjuk, hogy külföldön jártak, kontaktszemélyek, fiatalok vagy idősek, illetve azt sem, hogy az ország mely régiójában regisztrálták a betegeket.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 39-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma - közölte a hivatalos kormányzati oldal hétfő reggel. Az új esetekről semmi egyebet nem tudhatunk meg ma. Nem ez az első eset, hogy a kormányzat csak annyit közöl az új esetekről, hogy magyar állampolgárok, az elmúlt napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés