FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Nagyon kikaphat az elnökválasztáson Donald Trump a koronavírus miatt

Portfolio
A koronavírus miatt elveszítheti a választásokat Donald Trump jelenlegi amerikai elnök a Moody's elemzése szerint. Ha az S&P Index 2500 pont alá esik, akkor szinte biztosan demokrata elnök lesz, de már a 2700 pontos szint is nagy valószínűséggel azt jelentené, hogy Trump búcsút mondhat a Fehér Háznak az elemzőház modellje szerint.

Veszélyben van Donald Trump amerikai elnök újraválasztása a koronavírus-járvány okozta tőzsdei pánik miatt - írja elemzésében a Moody’s Analytics. Ez nagy változás az intézet legutóbbi, februári elemzése óta, amikor még a részvényekindexek száguldottak. A ház modellezése szerint akkor Donald Trump 351 elektort tudott volna megszerezni, míg demokrata ellenfele 187-et. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés