Előfizetői tartalom

Új szakaszba lépett a koronavírus-járvány Magyarországon

Portfolio
Müller Cecília, országos tisztifőorvos közölte: újabb szintre lépett a járvány Magyarországon, ez a csoportos megbetegedések időszaka. Már nem lehet megmondani, hogy ki kitől kapta el a vírust. Magyarország ezért hozta meg a korlátozó intézkedéseket (pl. határzár). A legfontosabb, hogy mindenki mosson kezet amennyit csak tud, és maradjon otthon, aki csak teheti. A törzs azonban furcsa választ adott arra, miért nem érhetőek el, hogy Magyarországon területileg hol betegedtek meg az emberek, milyen neműek és hány évesek, miközben rengeteg ország közli ezeket az adatokat.

2020. március 16. 16:58 Megosztás Vége A sajtótájékoztató legfontosabb újdonsága, hogy a törzs szerint a járvány új szakaszba lép Magyarországon, jöhet a csoportos megbetegedések időszaka. Újra hangsúlyozták, hogy nagyon fontos a kézmosás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés