FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Bréking: hétfőtől ideiglenesen leáll a gyártással a győri Audi-gyár a koronavírus miatt

Nemrég beszámoltunk Herbert Diess, a Volkswagen csoport vezérigazgatójának bejelentéséről, amely szerint a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a termelést európai üzemeinek többségében a világ legnagyobb autógyártója. A döntés Magyarország számára is kiemelten fontos, ugyanis a győri Audi-gyár termelését péntekig fokozatosan leállítják, jövő hétfőtől pedig nem termel a hazai operáció.

A Volkswagen-csoport vezetője, Herbert Diess egy wolfsburgi tájékoztatóján elmondta, hogy két-három hétre felfüggesztik a termelést a legtöbb németországi és európai üzemben. A hír kapcsán természetesen azonnal megkerestük a győri Audi-gyárat is azzal kapcsolatban, hogy ez a döntés milyen hatással lesz a hazai operáció működésére. A győri Audi-gyár hivatalos tájékoztatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés