Előfizetői tartalom

Miért lett járványkórház a Budai Egészségközpont? Varga Péter Pál válaszol

A Budai Egészségközpont Királyhágú úti kórháza 120 ággyal rendelkezik és 36 lélegeztetőgéppel, ami komoly kapacitást jelent egy járványügyi helyzetben - magyarázta a Portfolio megkeresésre Varga Péter Pál, a Budai  Egészségközpont alapító-ügyvezetője a döntés hátterét, melynek során járványkórházzá alakul az intézmény. A szakember arról is beszélt nekünk, hogy mit okoz a cégnek a mostani járványügyi helyzet.

Speciális a Budai Egészségközpont telephelyei között, de az egész magánszolgáltatói szektorban az intézmény Királyhágó úti kórháza. Mi rendelkezünk olyan nagy kórházzal a magánszolgáltatók közül, amely a maga infrastruktúrájával, intenzív osztályos hátterével megfelelhet egy járványkórház szakmai igényeinek - fejtette ki Varga Péter Pál. Részletezte azt is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés