Előfizetői tartalom

125 millió forintos bírságot kapott a Delta Technologies - Reagált a cég (2.)

Portfolio
Százötmillió forint bírságot szabott ki az MNB a Delta Technologies-ra (korábbi neve Est Media) tiltott piaci manipuláció és a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó előírások megsértése miatt. Egy másik határozatában a jegybank – egyebek mellett – a bennfentesek jegyzékének összeállítására és a bennfentes információ közzétételére vonatkozó szabályok megsértése miatt közel 20 millió forint felügyeleti bírságot rótt ki a kibocsátóra. A Delta Technologies jogszerűtlennek tartja a döntést, ezért bírósághoz fordul.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) célvizsgálatot folytatott le a Delta Technologies-nál (korábbi neve Est Media), amelyben a kibocsátó közzétételeinek jogszabályi megfelelőségét vizsgálta, kiemelt figyelemmel a kibocsátó tavaly elhatározott alaptőke-emeléseihez kapcsolódó közzétételeire. Így a 2019. május 22-én eldöntött tőkeemelésre, és a tavaly július 30-án rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái