Előfizetői tartalom

Elmondják a szakértők, miből lehet és nem lehet hiány Amerikában

Portfolio
Az alapvető élelmiszerekből aligha lesz hiány az Egyesült Államokban; az ország még akkor is jól el lesz látva, ha az őszig kitart a járvány. Egzotikusabb élelmiszerek és importtermékek területén jelentkezhetnek hiánycikkek, de nem kell éhezéstől vagy katasztrófától tartani a tengerentúlon. A szakemberek hozzátették: WC-papírral egészen biztosan el lesz látva az ország.

Rengeteg WC-papír lesz a boltokban és senki nem fogja őket megvenni, ha mindenki egy évre előre bevásárolt belőlük – mondta a CNBC-nek egy ellátási lánc-szakértő. Élelmiszerből sem lesz hiány, akkor se, ha hónapokig elhúzódik a Covid-19 járvány, élelmiszer – mondta három szakértő a hírcsatornának. Tejből, tojásból, sajtból, húsból és kenyérből is el lesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés