Előfizetői tartalom

Koronavírus: 8 újabb magyar fertőzött van itthon

Portfolio
Újabb 8 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 58-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma – közölte a hivatalos kormányzati oldal. Sajnos a frissen bejelentett fertőzöttekről a kormányzati oldal továbra sem közöl több információt, csupán a korábbi jelentésekből következtethető ki, hogy mind magyar állampolgár, így se a nemük, se az életkoruk, se a földrajzi térségük nem ismert.

A közlemény emlékeztet az országos tisztifőorvos hétfői bejelentésére, miszerint az adatokból is látszik: a járvány második szakaszához érkeztünk, amikor az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése, amely azt jelenti, hogy már nem lehet minden fertőzöttről pontosan megmondani, hogy kitől kapta a fertőzést.  Hazánkban a diagnosztizált új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés