Előfizetői tartalom

Koronavírus: Olaszországban még csak most jön a legrosszabb

MTI
Mindenki azt találgatja, vajon mikor éri el tetőpontját a COVID-19 járvány Olaszországban, ahol napról-napra nő a halálos áldozatok száma, és ahol egy hete rendelték el az országos karantént: az AFP francia hírügynökség által megkérdezett szakértők remélik, hogy ez hamarosan bekövetkezik, de ennek ellenére rendkívül óvatosak az előrejelzésekben.

Olaszországban az új koronavírus-járványnak eddig közel 3000 halálos áldozata van, közel ugyanannyi, mint Kínában (több mint 3200), és az elmúlt 24 órában 475-en haltak meg: ez volt idáig a legsúlyosabb napi adat egyetlen országon belül - közölte szerdán a polgári védelem. Az észak-olaszországi genovai egyetemen járványügyi szakemberek és számítástechnikai szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés