Előfizetői tartalom

"Mi lesz most velünk?" - Több tízezer magyar is lehet, aki külföldön rekedt

Portfolio
Folyamatos járattörléseket, újabb és újabb reptér lezárásokat jelentenek be, miközben több tízezer is lehet azoknak a magyaroknak a száma, akik szeretnének minél hamarabb külföldről hazajutni. Hiába van még néhány országban légi közlekedés, ha közben a járatokat folyamatosan törlik, és erről csak az utolsó pillanatban értesítik az utasokat. Az egyik olvasónk, Máltáról szeretett volna hazajutni a napokban, a járattörlések miatt és az információ hiányában azonban ez nem volt egyszerű feladat.

Az egyik olvasónk Máltáról szeretett volna hazajutni, a Wizz Air tegnapelőtti járatával:  2020. március 10. napján érkeztünk Máltára, akkor még nem volt vészhelyzet kihirdetve Magyarországon. 15 óra 50 perckor indult volna a gépünk haza, azonban éjjel 1 óra 30 perckor jött a Wizz Air applikáción keresztül értesítés, hogy keresletcsökkenés miatt törlik a járatot. Még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés