Előfizetői tartalom

Nyugatról jössz haza autóval? Erre menj át az osztrák határon!

Portfolio
Sorozatosan kapjuk levélben és a közösségi oldalunkon keresztül olvasóink elkeseredett leveleit a Hegyeshalomnál kibontakozott áldatlan állapotokról, sokan nem órák óta, hanem tegnap óta nem tudtak előrébb jutni. Van azonban számos másik határ is, amit nem zártak le a hatóságok, és kizárólag a magyar és osztrák állampolgárok előtt van nyitva, így aki autóval nem akar a dugóban vesztegelni, annak más útvonalat ajánlunk.

A magyar és osztrák állampolgárok más határátkelőn is hazatérhetnek, nem szükséges a hegyeshalmi, 0-24 órán keresztül, a nemzetközi árufuvarozás részére is nyitva tartott a határátkelőn közlekedniük. Bár már Hegyeshalomnál is elindult a közlekedés, a várakozási idő még mindig több órás.  Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 18. Befagyott az osztrák-magyar határ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés