Előfizetői tartalom

Itt vannak Orbán Viktor szerdai gazdaságvédelmi bejelentéseinek részletei!

Portfolio
Röviddel szerda éjfél előtt jelent meg a Magyar Közlöny oldalán a kormány rendelete a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről. A 6 pontos jogszabály részletezi azokat az intézkedéseket, amiket Orbán Viktor kormányfő szerdán videóüzenetben bejelentett, azaz a lakossági és vállalkozói szektort hogyan, milyen intézkedések segítségével igyekeznek támogatni. Fontos, hogy mivel a jogszabály már a megjelenését követő napon hatályba lép, így értelmezésünk szerint az alábbiak mától, azaz március 19-től már hatályosak is.

Orbán Viktor szerdai bejelentései és értékelésük: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 18. Orbán Viktor öt azonnali intézkedést jelentett be 2020. 03. 18. Az első gazdasági koronavírus-csomag gyorsértékelése Szerda éjfél előtt jelent meg a Kormány 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelete "A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái