FONTOS Heves küzdelem zajlik Merkel székéért, itt az újabb izgalmas fordulat
 
Előfizetői tartalom

Kinek van igaza, a boltfosztogató pánikolóknak vagy a miattuk háborgóknak?

„Minek fosztják ki a boltokat a hülye pánikolók? Én nem vagyok ilyen retardált, a boltokban úgyis lesz kaja, majd ha elfogy, veszek!” – hirdetik büszkén a gondolatot százak és ezrek Facebookon, baráti beszélgetésekben, osztják és likeolják a „pánikolókat” ekéző mémeket, trash influencerek mennek nagyot ezzel. A másik végletet pedig azok jelentik, akik kartonszám pakolják a lisztet, UHT tejet, az 5 literes olajat a kosárba, fagyasztják a féldisznókat, és nem gondolnak sem másra, sem azokra, akik a boltokban vért izzadnak. De felejtsük már el, hogy mindenki retteg és pánikol: sokan azért vásárolnak be hetekre előre, hogy ne kelljen boltba járniuk kétnaponta. Mert ez lenne a lényeg: aki teheti, maradjon otthon!

Egyáltalán nincs könnyű helyzetben most senki, aki a koronavírus járvány hatásait, a külföldi és belföldi tapasztalatokat látva (rémisztően sok haláleset, kijárási tilalom, összeomló egészségügyi rendszerek, bizonyos termékekből kevés van a polcokon stb.) szeretne felkészülni a következő hetekre vagy hónapokra. És tenné mindezt úgy, hogy biztonságban tudja magát...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái