Előfizetői tartalom

Koronavírus: nagyot ugrott az itthoni fertőzöttek száma

Portfolio
A szombati 103-ról 131-re, azaz 28 fővel ugrott a Magyarországon igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma - derült ki a hivatalos kormányzati oldal vasárnap reggel frissített adataiból. Ez eddig a legnagyobb napi gyorsulás az esetszámban, ráadásul a hivatalos oldal közleménye arra utal, hogy most (is) csak magyar állampolgárok körében kimutatott fertőzés miatt nőtt az esetszám.

Egyre meredekebben emelkedik a napi esetszámokat idősorosan bemutató grafikonunk, a 28 fős napi esetszám pedig minden eddiginél nagyobb: A hivatalos oldal adatai szerint a hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek 131 fős számából 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 117 magyar állampolgár. Ez arra utal, hogy tényleg kezd begyorsulni idehaza a fertőzés terjedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés