Előfizetői tartalom

Egyre biztosabb, hogy 2021-re halasztják a tokiói olimpiát

Portfolio
Kanada mellett Ausztrália olimpiai bizottsága is úgy döntött, hogy nem engedik versenyezni az idén júliusra tervezett tokiói olimpián a saját országuk versenyzőit, így egyre inkább kérdésessé válik az, hogy valóban sorra kerül-e július 24-én a nagy sportesemény. Már a Nemzetközi Olimpiai Bizottság is kicsit másként beszél a kilátásokról és a japán miniszterelnök kommunikációja és változott.

Miután Kanada megtiltotta sportolóinak az idén júliusi olimpián való részvételt, az ausztrálok hatósága azt mondta a versenyzőinek, hogy 2021-es olimpiára készüljenek ne ideire - tudósított a Reuters. Amint megírtuk: a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnap csak azt mondta, hogy négyhetes konzultációs sorozat után dönt a júliusi tokiói olimpiáról, de a japán miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés