Előfizetői tartalom

Gyorsulva terjed Magyarországon a koronavírus - Mi a helyzet máshol?

MTI
|
Portfolio
Tovább terjed a járvány a világban, a koronavírus már több mint 307 ezer embert fertőzött meg globálisan, a gyógyultak száma meghaladta a 92 ezret, a kórban elhunytak száma pedig a 13 ezret. Olaszországban már olyan súlyos a helyzet, hogy Giuseppe Conte olasz kormányfő drámai bejelentésekre kényszerült szombat éjjel. A világ számos ország szolidáris, sorra ajánlják fel segítségüket Olaszországnak, érkeznek az orvosi csapatok, eszközök. Koronavírus-hírek egy helyen.

2020. március 23. 00:52 Megosztás Trump belátta: az egész USA nagy kihívás előtt a koronavírus miatt Három amerikai szövetségi államban, New Yorkban, Kaliforniában és Washingtonban több mobilkórházat állítanak fel, és immáron az utóbbi is katasztrófa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés