Előfizetői tartalom

Koronavírus: nincs vége, sorra szigorítanak az európai országok

Portfolio
MTI
Míg a hivatalos adatok szerint Kínában 81 ezer a regisztrált koronavírus fertőzöttek száma, aközben egy kiszivárgott titkos kormányzati jelentés szerint 43 ezerrel több, de ők nem mutattak tüneteket, ezért a WHO ajánlása ellenére kihagyták őket a hivatalos statisztikákból. Magyarországon vasárnapról hétfőre minden eddiginél nagyobb ütemben, 36-tal 167-re ugrott a koronavírussal fertőzöttek száma és sajnos már 8-nél jár az elhunytaké. Közben viszont figyelemre méltó, hogy több nagy európai országban mintha lassult volna az új esetszámok felfutása, az amerikaié viszont drámaian gyorsul. Ma délelőtt 11-kor Orbán Viktor kormányfő is részt vesz az operatív törzs sajtótájékoztatóján, amelyen várhatóan az általa belengetett „haditervekről” is hallunk majd.

2020. március 23. 23:27 Franciaországban szigorítják a korlátozásokat, de nem lesz teljes karantén Franciaországban bezárnak a szabadtéri piacok, illetve szigorodik a sportolási célból engedélyezett kijárás, de nem lesz teljes karantén a koronavírus-járvány miatt - közölte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái