Előfizetői tartalom

Spontán sztrájkok kezdődtek olasz gyárakban a koronavírus miatt

MTI
Több vállalatnál és gyárban spontán sztrájkba léptek a dolgozók hétfőn, mivel úgy ítélték meg, hogy nem létfontosságú termelést vagy szolgáltatást végeznek, és az új típusú koronavírus-fertőzés legutolsó óvintézkedései értelmében egységeiknek nem kellene működniük. A szakszervezetek szerdára országos sztrájkot hirdettek meg.

Elsőként a Leonardo kutatóközpont dolgozói szüntették be a munkát. A harmadik legnagyobb európai védelmi vállalat munkatársai szerint feladataik nem számítanak létfontosságúaknak. A római kormánynak a hivatalos közlönyben hétfőn megjelentetett rendelkezése a nem létfontosságú termelési tevékenységeket és szolgáltatásokat függesztette fel április 3-ig, az országos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés