Előfizetői tartalom

Íme a látványos ábrák: teljesen összeomlott az autóforgalom világszerte a nagyvárosokban

Portfolio
A 29 legnagyobb amerikai városban átlagosan 70%-kal zuhant tegnapra az autóforgalom a tavalyi egész éves átlaghoz képest, miközben a spanyol, olasz, francia országos adatok ennél is nagyobb, 80%-os zuhanást mutatnak – mindez pedig egyértelműen és elkerülhetetlenül globális recessziót vált ki idén a Nordea mai elemzése szerint. Ők három forgatókönyvet vázolnak fel a koronavírus járvány várható globális lefutása kapcsán, és még a legkedvezőbb is nagy fájdalmakkal fog járni világszerte. Közben a JPMorgan napi kínai elemzésében is látványos ábrákat találtunk arra, hogy mennyire nem állt még helyre az élet közlekedési szempontból (se) a kínai nagyvárosokban. Ez elhúzódó válságra, tartósan nyomottabb gazdasági aktivitásra utal.

Miközben drámaian fut fel az Egyesült Államokban az új koronavírussal megfertőzöttek száma, és a WHO már arra figyelmeztet, hogy Amerika lehet a járvány új epicentruma, aközben a legfrissebb hírek szerint Donald Trump amerikai elnök a gazdasági károk és az újraválasztására leselkedő veszélyek enyhítése érdekében szeretné feloldani a korlátozásokat a(z egyelőre) kevésbé...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái