Előfizetői tartalom

Koronavírus: teljesen összeomlott a légiközlekedés, csoda, hogy valaki még repül

Portfolio
Világszerte jelentős kapacitáscsökkentéseket jelentettek be légitársaságok a koronavírus miatt bevezetett utazási korlátozásokra és a kereslet csökkenésére reagálva. Sok nagy légitársaságnál a flotta nagy része a földön parkol, az alkalmazottakat pedig fizetés nélküli szabadságra küldték. A részvényárfolyamok zuhannak, és még nem látszik a válság vége.

Íme, így működnek most a világ legnagyobb légitársaságai a koronavírus-járvány közepette: Air France-KLM A francia-holland légitársaság parkoltatja a legnagyobb repülőgépeit és 90 százalékkal visszavágja a kapacitásait A költségcsökkentési intézkedésekkel 200 millió eurót spórol meg 2020-ban és a tervek szerint 350 millió euróval csökkentené a tőkeberuházásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés