Előfizetői tartalom

Koronavírus: végre itt az olasz fordulat? – Közben már a hollandokért aggódunk

Portfolio
Két egymást követő nap is csökkent Olaszországban az új koronavírus fertőzéses esetek száma és ez, illetve a dél-koreai tapasztalatok biztató kilátást sugallnak, miközben a spanyol halálozás drámai és kezd felzárkózni hozzá a holland is – mutat rá kedd délelőtti elemzésében a Nordea Bank. Látványos ábrákkal egészítjük ki ezeket.

Hétfő este már reményt keltő adatok jöttek Olaszországból, mivel a második egymást követő nap csökkent az új koronavírus fertőzéses esetek száma. Mivel március 11. óta van érvényben az országos karantén (az északi Lombardia és Veneto tartományban pedig már bő egy hónapja), a lappangási idő miatt a napokban már konkrét eredményeket kell(ene) látunk. (Korábban olasz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés