Előfizetői tartalom

Képeken, ahogy átalakulnak a kórházak a magyar koronavírus-védekezés miatt

Portfolio
A koronavírus és a járvány elleni védekezés átalakítja a magyar egészségügyi ellátórendszert. Az eljárások változnak, az intézmények alkalmazkodnak. A legfontosabb cél a fertőzés lassításával párhuzamosan az intézmények felkészítése és a kapacitások bővítése, a különböző állapotú betegek megfelelő kezelése érdekében. Videónkban bemutattuk ugyanis, hogy a véges ellátórendszerbeli kapacitások miatt rendkívül fontos a terjedés lassítása.

Több aktuális hír, fénykép is megjelent az elmúlt napokban, amely azt mutatja be, hogyan alakulnak át a koronavírus-járvány elleni védekezés során a közfinanszírozott kórházaink. Szerda reggel érkezett a hír, hogy katonák a budapesti Szent László Kórház udvarán tábori kórházat, sátorrendszert állítottak fel. Valamint kiderült az is az operatív törzs szerdai tájékoztatóján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés