Előfizetői tartalom

Megállapodtak Amerikában a hatalmas koronavírus-mentőcsomagról

MTI
Az Egyesült Államokban megszületett a megállapodás a törvényhozókkal a gazdasági csomagtervről, amely az új típusú koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági nehézségek orvoslását célozza - jelentette be helyi idő szerint szerda hajnalban Washingtonban Eric Ueland, a Fehér Ház jogi igazgatója. Az ellenzéki demokraták viszont hűtötték a várakozásokat: hosszú még az út a csomag elfogadásáig.

"Hölgyeim és uraim, megcsináltuk. Megvan a megállapodás" - közölte a kongresszusban egész éjjel várakozó újságírókkal Ueland. Elmondta, hogy az egyezség értelmében csaknem 2000 milliárd dollár értékű a csomagterv, amely - mint fogalmazott -"a világjárvány legrosszabb hatásaitól" védi meg az Egyesült Államok gazdaságát.          Mitch McConnell, a szenátusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés