Előfizetői tartalom

Ez nem jó hír: újra megugrott Olaszországban az új fertőzöttek száma

MTI
Hatszázhatvankettővel emelkedett Olaszországban az új típusú koronavírus-járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában, és így 8165-re nőtt a Covid-19 betegség eddigi áldozatainak a száma - közölte csütörtök esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság. Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma az öt napnyi csökkenés után ismét megugrott.

Az elmúlt egy napban az "új" áldozatok száma csökkent az egy nappal korábbihoz képest, de a polgári védelem szerint továbbra is magas: szerdán 683, kedden 743, hétfőn 602, vasárnap 650, szombaton 793 beteg halt meg, míg az elmúlt 24 órában 662. Az újonnan diagnosztizált betegek száma az utóbbi öt napban mért enyhe, de fokozatos csökkenés után  emelkedett ismét hirtelen....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés