FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: június-júliusban tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Portfolio
A mai kormányinfón Gulyás Gergely elmondta, hogy jelenlegi ismereteink szerint június-júliusban tetőzhet  a járvány, de a becslések nagyon eltérőek, így a dátum nem számonkérhető. A sajtótájékoztatón elmondta, hogy nincs napirenden az álláskeresési járadék időtartamának meghosszabbítása, mert a kormány célja, hogy 3 hónap múlva mindenkinek legyen munkája. Elmondta azt is, hogy bíznak az MNB GDP-előrejelzésében, de a 2%-os növekedés egyelőre álomnak tűnik nekünk. Megtudtuk, hogy a járulékkedvezményt a héten újabb vállalatokra terjesztik ki. A magyar halálozásról elmondta, hogy minden beteg egyéb krónikus betegségben szenvedett.

2020. március 26. 11:06 Megosztás Mikor várható a tetőzés a kutatócsoport szerint? Gulyás azt mondta a kérdésre válaszul, hogy reméli, a magyar virológusok és matematikusok segítségével meghatározható a vírus tetőpontja, de nagyon sok a bizonytalanság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés