Előfizetői tartalom

Koronavírus: biztos, hogy lesz második köre a járványnak, a kérdés az, hogy mikor tetőzik

Portfolio
Azzal, hogy Kína teljesen lezárta Vuhant, az ország több hónapnyi időt nyert a koronavírus második körös tetőzéséig – állítják a Lancet egészségügyi lapban publikált eredményekre hivatkozva a kutatók, egyben kitérve arra is, hogy más országoknak meddig kellene fenntartaniuk hasonló korlátozásokat – számol be a hírről a Bloomberg.

A Lancet Public Health-ben megjelent kutatási eredmények szerint az iskolák és vállalatok áprilisi újranyitása októberig tudná eltolni a koronavírus második körös tetőzését, ezzel több időt adva az egészségügynek arra, hogy felkészülhessen. Amennyiben a korlátozásokat egy hónappal korábban, márciusban oldanák fel, a kutatók szerint augusztusra jönne előre a második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés