FONTOS Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?
 
Előfizetői tartalom

Zsiday üzent a válságot kezelő kormánynak: pártízmilliárdos reszelgetés zajlik

Portfolio
Amikor kiderült, hogy leáll a gazdaság, akkor egy azonnali, széleskörű fiskális csomagot bejelenteni - többek között ezt kellett volna tennie a kormánynak Zsiday Viktor szerint. A befektetési szakember friss posztjában értékelte a kormány koronavírus-járványra adott válaszait, másik posztjában pedig úgy vélekedik, hogy nem világvége van, hanem háború. Szerencsés esetben villámháború.

Válságkezelés itthon: elégséges Érdemes felidézni, hogy Zsiday Viktor Szabó Lászlóval közösen írt cikket arról a Portfolio-ra a múlt héten, hogy mit kellene tennie a kormánynak a gazdaság támogatása érdekében. Most posztjában az elmúlt néhány hónap fejleményeit értékelte, sorra vette, hogy mit kellett volna tenni eddig a magyar kormánynak, figyelembe véve, hogy más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés