Előfizetői tartalom

Koronavírus: drámai számok Olaszországból, alig enyhül a járvány világszerte

Portfolio
- Csütörtök reggelhez képest mintegy 62 ezerrel ugrott világszerte az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma, ami duplája az egy héttel ezelőtti napi 30 ezer fős növekedésnek és most már globálisan 530 ezer fő feletti esetszámról tudunk. - Az Egyesült Államokban drámaian gyorsul a betegség terjedése, már több a fertőzött, mint a korábbi „listavezető” Kínában és közben a spanyolok is ma lehagyják a kínaiak esetszámát. - Sajnos az olasz új fertőzések száma újra gyorsul. - Ugyanez mondható el a magyarországi helyzetről is. - Orbán Viktor holnaptól kijárási korlátozást rendelt el. Hírfolyamunk a koronavírus témájában pénteken percről-percre.

2020. március 28. 01:35 Megosztás Koronavírus: már 100 ezer felett a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins egyetem és kórház péntek délutáni adatai szerint már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés