Előfizetői tartalom

A koronavírus vethet véget a szíriai öldöklésnek?

MTI
Az ellenségeskedés befejezése önmagában is fontos Szíriában, de alapvető előfeltétele annak, hogy a koronavírus okozta járvány terjedése megálljon, valamint a régóta szenvedő lakosság védelmet kapjon annak pusztító következményeitől - hangsúlyozta az Európai Unió külügyi szolgálata (EEAS) vasárnap kiadott nyilatkozatában.

Az uniós szolgálat hangsúlyozta, hogy a harcok befejezése országosan, de különösen Idlíb tartományban elengedhetetlen, ahol az emberek nagy számban készülnek elhagyni lakóhelyüket. Az ENSZ szíriai különmegbízottja, Geir Pedersen nyilatkozatában elmondta, hogy azonnali és országos tűzszünetre van szükség Szíriában, különös tekintettel a koronavírus-járvány gyors terjedésére.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés