Előfizetői tartalom

Mit művel a koronavírus az egészségügyi rendszerekkel és milyen lesz a kilábalás?

Mind az állami, mind pedig a magánszolgáltatóknál nagy változásokat hozott a koronavírus-járvány európai terjedése, egyelőre operatív szinten, de várhatóan a strukturális és stratégiai szintű átalakulások is előjönnek - vetítette előre Végh Attila a Portfolio-nak adott interjújában a koronavírus egészségügyi ellátórendszerekre gyakorolt hatásával kapcsolatban. A svéd Capio és a kelet-európai régióban érdekelt Panta Hospitals korábbi elnök-vezérigazgatója beszélt arról, hogy Nyugat-Európában milyen döntéseket hoztak a felkészülés érdekében, részletesen ismertetve Anglia példáját, de azt is előrevetítette, hogy a járványügyi helyzet hogyan írja át a magánszolgáltatók térképét. Úgy véli: a pandémiás krízis után várható recesszió még nagyobb hatással lehet a magánegészségügyi szolgáltatók piacára. Az egészségügyi szakember szerint három fontos tanulsága van az ellátórendszerekre nézve a mostani helyzetnek.

Portfolio Private Health Forum 2020 November 10-én Portfolio Private Health Forum, ahol Végh Attila is jelen lesz és ehhez hasonló témákról fogunk beszélgetni. Információ és jelentkezés A koronavírus-járvány európai érkezése pillanatok alatt írja át az üzleti forgatókönyveket minden szektorban, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés