Előfizetői tartalom

Százezrek veszíthetik el az állásukat a koronavírus miatt - Így találhatnak majd új munkát

Portfolio
Már most több tízezren vannak azok, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el az állásukat Magyarországon. Megint csak sokakat csökkentett fizetéssel küldtek haza, rengeteg irodista pedig hetek óta home office-ban dolgozik, ráadásul a kijárási korlátozás miatt sem lehet igazából menni sehová sem. Az egész társadalom beszorult tehát a négy fal közé, ám a modern technikának hála az igazán élelmesek akár egészen új szakmák alapjait is elsajátíthatják, az idegennyelv-tanulásról nem is beszélve. HR szakértőkkel beszélgettünk arról, hol érdemes elindulni, milyen lehetőségek közül válogathat az ember.

Bár a koronavírus-világjárvány még javában tombol a világban, azt már tudni lehet, hogy óriási gazdasági recesszió fogja követne a mostani időszakot. Ennek első, és talán legrémisztőbb jele, hogy hétről-hétre rengetegen veszítik el az állásukat, boltok, vendéglátóhelyek zárnak be. És ami a legrosszabb, senki nem tudja, pontosan meddig fog tartani ez az időszak.  Amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés