Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor elmondta, mire van most szükség a gyors gazdasági fellendüléshez

Portfolio
A nagy kérdés, hogy miután a karanténokkal visszavertük a vírust, hogyan tud ebből talpra állni a gazdaság, és legfőképp mikor – kezdi legújabb blogbejegyzését Zsiday Viktor. A befektetési szakember rögtön meg is osztja az olvasóival a véleményt, amely szerint a kulcs az, hogy mikor lesz gyors, nagy mennyiségben bevethető teszt - ha ez rendelkezésre áll, akkor a gazdasági fellendülés gyorsan eljöhet.

Zsiday Viktor szerint a jelek pozitívak, számos cég dolgozik ezen és úgy tűnik, hogy talán nem kell sokat várnunk az áttörésre. Példaként említi azt az amerikai gyorstesztet, amelynek fejlesztéséről néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk. Az Abbott Laboratories azt ígérte, az eddigi leggyorsabb és legegyszerűbb koronavírus-tesztet dobja piacra hamarosan. Április 1-jétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés