FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

A maszk helytelen viselése a koronavírus ellen kifejezetten kockázatos lehet a tisztifőorvos szerint

Portfolio
A koronavírus-tájékoztató oldalon ezentúl információt kapunk az elhunyt betegekről, így a nemük és koruk mellett tudni fogjuk, hogy milyen egyéb krónikus betegségben szenvedtek. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy a maszk használatának csak akkor van értelme, ha helyesen viseljük azt, ellenkező esetben kifejezetten kockázatos lehet. Azt is megtudtuk, hogy a tartózkodási helyünket nem változtathatjuk a kijárási tilalom ideje alatt.

2020. március 31. 11:51 Megosztás Elkezdik a kutatást arról, hogy a már kigyógyult betegek újra elkaphatják-e a vírust A már kigyógyult betegekre vonatkozóan hamarosan indul egy olyan kutatási téma, ahol vizsgálni fogják, hogy a már megfertőződött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés