FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Nincs áttörés Olaszországban, lassú lesz a kilábalás

MTI
|
Portfolio
Olaszországban a mai napon 4782 új esetet jelentettek, ez több, mint a tegnapi 4053 és a tegnapelőtti 4050. Nincs tehát csökkenés, mindenesetre pozitívum, hogy emelkedés sincs az új esetszámokat illetően. A globális gazdaság kilátásai viszont egyre borúsabbak: Magyarország a legsérülékenyebb országok közé tartozik, az Egyesült Királyság államadóssága akár a GDP 90%-át is elérheti, Franicaországban eddig pedig több mint 3,5 millió embert küldtek kényszerszabadságra. Az olasz polgári védelem koordinátora szerint lassú lesz a kilábalás a járványból.

2020. április 01. 22:06 Megosztás Megszólalt az olasz kormányfő: nem enyhíthetünk a szigorú óvintézkedéseken A kijárási korlátozás enyhítése az eddig megtett erőfeszítések megsemmisítését jelentené az olasz miniszterelnök szerda esti beszéde...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés