Előfizetői tartalom

Koronavírus: Olaszországban nem javult a helyzet, súlyos gazdasági válságot rebesgetnek

Portfolio
|
MTI
Az utóbbi napokban napi 70-80 ezer új koronavírus fertőzöttet regisztráltak a hatóságok világszerte, így csütörtök éjjelre átlépte a kerek 1 millió főt a számuk, és sajnos a halálozásban is túl vagyunk már a kerek 50 ezer fős számon, ahogy a kigyógyultakéban is (200 ezer felett). Amerikában továbbra is rohamtempóban terjed a járvány, Olaszországban egyelőre csak stagnál az új esetszám és a halálozás, idehaza 38 új fertőzöttet azonosítottak, így nem gyorsult tovább a járvány, de ezzel együtt is már 623 fertőzöttnél járunk és közben az elhunytak száma 5-tel 26-ra emelkedett. Idehaza egyébként a gazdasági szereplők várják a kormány jövő hétre beharangozott válságkezelő intézkedéscsomagját.

2020. április 03. 22:55 Megosztás Meghaladta a 11 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma Ausztriában Ausztriában péntek estére 11 383-ra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma, ez az előző napihoz képest kevesebb mint négy százalékos növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés