Előfizetői tartalom

Nagyon szomorú számokat tett közzé Franciaország

MTI
Franciaországban 6500 fölé emelkedett a koronavírus-járvány áldozatainak száma: az elmúlt 24 órában 588-an vesztették életüket kórházban a fertőzés miatt, ami az eddigi legjelentősebb napi emelkedést jelenti, s ezzel 5091-re emelkedett a kórházban elhunytak száma, míg az idősotthonokban a járvány kezdete óta legalább 1416-an haltak meg - derül ki az egészségügyi hatóságok péntek esti összesítéséből.

Az idősotthonokban élő 700 ezer embert illetően csak csütörtökön kezdtek adatokat közölni a francia hatóságok, jóllehet az egészségügyi dolgozók napok óta tragikus állapotokról számolnak be. Több helyen az ápolók beköltöztek az intézményekbe, és a járvány végéig nem hagyják el azokat, hogy így óvják meg a fertőzésveszélytől a rájuk bízott ápoltakat.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés