Előfizetői tartalom

Új kihívások, új módszerek - Magyar pszichológus a koronavírus-járványról

Portfolio
A koronavírus-járvány gyökeres változásokat hozott a mindennapi életünkben, onnantól kezdve, a kapcsolattartási formák átalakulásától kezdve, a távmunkán és digitális tanrenden át egészen a munkahelyek megszűnéséig. A járvány tetőzésére és végére vannak találgatások, de biztosan senki nem tudja megmondani, meddig tart még ez az állapot. Ez az időszak még sok lemondással fog járni, azonban alkalmazkodással meg lehet oldani, hogy az életet mégis egy tűrhető mederben tartsuk.Rengetegen vannak, akiknek ebben a helyzetben szükségük lehet mentális támogatásra, vagy a már megkezdett terápia jelentette biztos ponthoz ragaszkodnának, viszont a kijárási korlátozás - és az egészségügyi kockázat - gátolja a személyes üléseket. A Pénzcentrum Ferles Péter pszichológust kérdezte arról, mit tanácsolnak a pácienseknek jelen helyzetben.

A koronavírus járvány terjedését egyedül azzal tudjuk hatékonyan akadályozni, ha minden emberi kontaktust minimalizálunk, az online tér adta lehetőségek meglehetősen felértékelődtek. Aki megteheti, otthonról dolgozik távmunkában, a gyerekek digitális tanrend szerint tanulnak, hivatalos ügyeinket is inkább online intézzük, így vásárolunk, és így tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés