Előfizetői tartalom

10 veszélyes tévhit a koronavírusról

Portfolio
Nem, a rendszeres pálinkafogyasztás nem öli meg az új típusú koronavírust és akkor sem tanácsos egyelőre elhagyni a lakást, ha kinn süt a nap és meleg van. Bár a gyerekek gyakran tünetmentesek, nem immunisak a fertőzésre, az arcmaszk pedig nem a viselőt, hanem a környezetét védi, ezért célszerű viselni. Megnéztünk tíz gyakori tévhitet a SARS-CoV-2-ről.

1. A gyerekek immunisak Igaz, hogy az idősebb korosztályt jobban veszélyezteti a koronavírus és az is, hogy eddig úgy tűnik, a gyerekek jóval alacsonyabb eséllyel mutatnak súlyos tüneteket, de a gyerekek is ugyanakkorra eséllyel fertőződnek meg, mint idősebb embertársaik. Bár sok esetben tünetmentesek, a fiataloknál is lehet súlyos következménye a vírusfertőzésnek: Kínában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés