Előfizetői tartalom

Koronavírus: 1,2 millió dolláros segélyt küld az USA Ukrajnának

MTI
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telefonon beszélt Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel, és köszönetet mondott neki azért, hogy az Egyesült Államok 1,2 millió dollár értékű humanitárius segélyt különített el Ukrajna részére a koronavírus-járvány elleni küzdelemre - közölte hétfőn az ukrán államfő hivatala a Twitteren.

Zelenszkij egyúttal részvétét fejezte ki azoknak az amerikaiaknak, akik hozzátartozóikat veszítették el a Covid-19 betegség miatt, mihamarabbi felépülést kívánt a betegeknek és sikereket az Egyesült Államoknak a járvány elleni küzdelemben. A közlemény szerint megvitatták annak lehetőségét is, hogy Ukrajna hitelgaranciákat kapjon az Egyesült Államoktól gazdasága stabilizálásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés